Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ώπα, και πρώτο θέμα ο Κουρής!

Copy & Paste: http://harddog-sport.blogspot.gr
Μορφή ο Γιώργος Κουρής! Ο μπρουτάλ εκδότης, που πουλάει τρέλα και όταν συλλαμβάνεται δεν κρύβει της χειροπέδες – αλλά τις μοστράρει στον φακό του φωτογράφου για να τις δει το πόπολο, έγινε πρώτο θέμα αλλά όχι στη δική του εφημερίδα. (Θυμάμαι με την ευκαιρία, παλιό εκδότη κεντρώας παπανδρεϊκής, του παππού, εφημερίδας – μαζί και σατιρικού περιοδικού – που πήγαινε στις επεισοδιακές πορείας με προφανή στόχο να φάει ξύλο, να γίνει καμιά πληγή ή πληγούλα στο μέτωπο και μετά έμπαινε επικεφαλής της 
πορείας για να τον απαθανατίσουν οι φωτογράφοι με τα «ζουμιά». Είχε εξασφαλίσει το ηρωικό πρωτοσέλιδο της επομένης). Ο Κουρής λοιπόν πήγε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και τους τρέλανε.
«Μπορώ να σας έχω τρεις μέρες εδώ. Θα σας πω πολλά», τους δήλωσε όπως διαβάζουμε στους Zoornalistas (δείτε εδώ). Σήμερα ο εκδότης (που χρωστάει άπειρα χρήματα σε δημοσιογράφους, τεχνικούς και άλλους που είχαν την τύχη/ατυχία να συνεργαστούν μαζί του), έγινε πρώτο θέμα στην πιο έγκυρη και πιο ενδιαφέρουσα κατά τη γνώμη μου (πολλαπλά ενδιαφέρουσα και όχι μόνο ύλης) εφημερίδα: την Εφημερίδα των Συντακτών.
Κατά την οποία ο Κουρής«περιέγραψε γλαφυρά την ατμόσφαιρα της διαπλοκής»και «έδειξε τι σχέσεις μεταξύ κομμάτων, τραπεζιτών, μεγαλοεπιχειρηματιών, πολιτικών, εκδοτών και δημοσιογράφων».
Χμ, με μια συμπάθεια αισθάνομαι να τον περιβάλλει το ρεπορτάζ. Έτσι νομίζω, δηλαδή. Για να δούμε αν έχω την ίδια αίσθηση και το μεσημέρι που θα την ξεφυλλίσω προσεκτικά και θα τη διαβάσω ολοκληρωτικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: