Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Αλυσίδα ζωής για να σωθεί ο ΕΔΟΕΑΠ

Copy & Paste: http://zoornalistas.blogspot.gr
Ανακοίνωση της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων - 
«Απάντηση στον εργοδοτικό συνδικαλισμό»: 

Oύτε λέξη συμπαράστασης δεν έβγαλε το θλιβερό προεδρείο της ΕΣΗΕΑ για την πρωτοβουλία του συναδέλφου Θόδωρου Βαρίκου, που άρχισε απεργία πείνας και για την Αφροδίτη Υψηλάντη, που πήρε από σήμερα τη σκυτάλη για να σωθεί ο ΕΔΟΕΑΠ της ζωής μας.
Φανατικοί εκπρόσωποι του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού οι έξι του προεδρείου, δεν ήθελαν να συζητηθεί πρώτο απ όλα το θέμα του ταμείου στη σημερινή συνεδρίαση παρά την πρόταση του Δ. Τσαλαπάτη και την παρέμβαση του Γ. Αγγέλη.
Πρεμούρα των 6 ήταν να τελειώνουν όπως-όπως αφού Καπάκος και Αντωνιάδου είχαν ετοιμάσει.. τη λιτανεία στο γραφείο του Μητσοτάκη με λάβαρο την πρόταση Κυριακόπουλου-Παππά, που έχουν υιοθετήσει.Η αποκάλυψη στη συνεδρίαση του ΔΣ είναι η κατάπτυστη δήλωση Αντωνιάδου ότι μαζί με τον Καπάκο και τους άλλους τέσσερις, έχουν συμφωνήσει με την Κυβέρνηση να διπλασιασθούν οι εισφορές των εργαζομένων και των συνταξιούχων( από3% σε 6%) που σημαίνει μειώσεις μισθών και συντάξεων, προφανώς για να διευκολύνουν τους εργοδότες.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενώσουμε την φωνή μας με την στάση ζωής των δύο συναδέλφων και αυτός ο αγώνας να γίνει αλυσίδα ζωής για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ.
Καταγγέλλουμε την κυβερνητική επέλαση σε βάρος των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων ππου συνεχίζεται με την ίδια κυνικότητα,την εργοδοτική αναλγησία που κουμπώνει σε αυτές τις πολιτικές και τους υπηρέτες τους που υπονομεύουν συνειδητά τις ζωές μας. 
11/10/2017
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια: