Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Τζανακόπουλος: Ναρκοθετούν τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ

Copy & Paste: http://zoornalistas.blogspot.gr
«Οι δημοσιογραφικοί όμιλοι των κυρίων Μαρινάκη, Αλαφούζου, Αναστασιάδη, Κουρτάκη πρωταγωνιστούν στην επιχείρηση ναρκοθέτησης της διάσωσης του ΕΔΟΕΑΠ». Αυτό έγραψε στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφερόμενος στην κοινή ανακοίνωση (δείτε ΕΔΩ) των εκδοτικών επιχειρήσεων ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε, ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε., ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε., ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε (Καθημερινή) και ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Α.Ε..
Οι εκδότες αντιδρούν στην επιβολή του 2% επι του τζίρου των ΜΜΕ που «θα οδηγήσει στην βέβαιη απώλεια θέσεων εργασίας και ενδεχομένως στο κλείσιμό τους» και κάνουν λόγο για «έναν νέο,.. απροσδόκητο και εντελώς παράλογο φόρο, βάρος που θα κληθούν να αναλάβουν οι λίγες βιώσιμες και υγιείς επιχειρήσεις» ενώ αναφέρουν πως θα προσφύγουν στα ελληνικά και ευρωπαϊκά Δικαστήρια...
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφερόμενος στις αντιδράσεις των εκδοτών τόνισε πως έτσι «αποδεικνύουν για άλλη μια φορά τόσο τις πολιτικές τους σκοπιμότητες όσο και την πλήρη αδιαφορία τους για τα συμφέροντα και τις ανάγκες του δημοσιογραφικού κόσμου και όλων των εργαζόμενων στον Τύπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: