Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Απεργός πείνας σε πρόεδρο ΕΣΗΕΑ: "ΛΥΠΑΜΑΙ"

Ανοιχτή επιστολή, με την οποία εκφράζεται η πλήρης αγανάκτηση και απογοήτευσή της, απηύθυνε σήμερα το πρωί μέσω fb η δημοσιογράφος Μαρίνα Βήχου που σήμερα συμπληρώνει 11 ημέρες απεργίας πείνας έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ, στην οδό Ακαδημίας.
Η κραυγή απόγνωσης της δημοσιογράφου έχει ως παραλήπτρια την πρόεδρο του δ.σ. της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, για την όλη στάση που κρατά από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε σχετικά με την κατάρρευση του ΕΔΟΕΑΠ, αλλά κυρίως για τη συμπεριφορά της απέναντι στις απεργούς πείνας (Ελένη Ανδριανού, Αφροδίτη Υψηλάντη και Τζώρτζια Κοντράρου). 
Ολόκληρη η επιστολή:

Φωτογραφία της Maria Kortesi.ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

Επελεξα την ανοιχτη επιστολη Μαρια Αντωνιαδου για να σε ενημερωσω οτι ΛΥΠΑΜΑΙ.
ΛΥΠΑΜΑΙ λοιπον γιατι ενω κατεχεις αυτη τη στιγμη μια εξαιρετικα νευραλγικη θεση για τον κλαδο μας δεν την αξιοποιεις!
ΛΥΠΑΜΑΙ γιατι διακατεχεσαι απο αισθημα μικροτητας προς τις ιδεολογικες σου αντιπαλους και προσπαθεις με καθε τροπο να μας απαξιωσεις!
Πως αλλιως να εκλαβω το γεγονος οτι προσπαθησες να εμποδισεις την Ελενη Αδριανου και μενα απο το να μιλησουμε ως "απεργοι πεινας"στην ηγεσια του υπουργειου Εργασιας, λεγοντας στον Πετροπουλο οτι ειμαστε "αναρχικα στοιχεια" και δεν πρεπει να μας επιτρεψει την εισοδο στο κτηριο.
Πως αλλιως να χαρακτηρισω το γεγονος οτι οταν η Αφροδιτη μεταφερθηκε εσπευσμενα στο νοσοκομειο με λοιμωξη του αναπνευστικου προσπαθησες να υποβαθμισεις το θεμα στο Συμβουλιο, λεγοντας πως "προκειται για ενα απλο κρυολογημα, που επειδη η Αφροδιτη ειναι καπνιστρια της δημιουργησε επιπλοκη". Μαλιστα προσθεσες οτι και συ το εχεις παθει και μεταφερθηκες στο νοσοκομειο.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ, ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ???
Να σου θυμισω λοιπον -μηπως και απο τον φορτο εργασιας και ευθυνων σου το ξεχασες οτι:
Η Αφροδιτη Υψηλαντη, εδω και 11 μερες απεχει απο φαγητο.
Η Αφροδιτη Υψηλαντη ζει εδω και 11 μερες σε μια σκηνη εξω απο τα γραφεια της ΕΣΗΕΑ και αναπνεει 24 ωρες το 24ωρο καυσαερια. Κοιμαται μεσα στην ηχορυπανση των αυτοκινητων της Ακαδημιας, οσο μπορει κανεις να κοιμηθει σε τετοιες συνθηκες και υφισταται την υγρασια , που πεφτει τις νυχτερινες ωρες.
Η Αφροδιτη Υψηλαντη βρισκεται σε δυσκολη οικονομικη κατασταση, που εχει γινει σκομα χειροτερη με το κοψιμο της επικουρικης της.
Αυτα και μονο αρκουν νομιζω για να καταλαβεις οτι καμια σχεση δεν εχεις με την Αφροδιτη Υψηλαντη.
Εκεινη ειναι ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ.
Αν ηθελες να της μοιασεις θα ειχες παρει και συ μια σκηνη και θα εκανες απεργια πεινας εξω απο το Υπουργειο Εργασιας, απαιτοντας πορο στη θεση του καταργηθεντος αγγελιοσημου.
Ζηταω βεβαια πολλα απο καποια που το μοναδικο ονειρο της ζωης της ειναι να μεταπηδησει απο την καρεκλα της ΕΣΗΕΑ σε καρεκλα της Βουλης η της Ευρωβουλης!
Μονο που δυσκολα βλεπω να υλοποιεις αυτο σου το ονειρο Μαρια Αντωνιαδου, εχοντας αποδεχτει την μετατροπη του ΕΔΟΕΑΠ σε ΕΟΠΠΥ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: