Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ οι απεργοσπάστες

Φωτογραφία της Dimitra Alexandra Kossiori.24.10.2017 16:15
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συνεδρίασε σήμερα στις 11:00 π.μ. προκειμένου να αξιολογήσει την πορεία της 48ωρης απεργίας σε όλα τα Μ.Μ.Ε.
Το Δ.Σ. χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους, μέλη και μη μέλη της Ένωσης, οι οποίοι κρατούν ψηλά τη σημαία του αγώνα για την διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ και ιδιαιτέρως τους νέους συναδέλφους, που εργάζονται σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και απεργούν.
 Ο αγώνας μας είναι δίκαιος. Είναι αγώνας αξιοπρέπειας για τα στοιχειώδη ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και γι’ αυτό θα τον κερδίσουμε
Θλιβερή εξαίρεση στη μάχη για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ αποτέλεσαν ο τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΙ αλλά και ενημερωτικές ιστοσελίδες, δημοσιογράφοι των οποίων «έσπασαν» την απεργία και έθεσαν τους εαυτούς τους απέναντι στον κλάδο την πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα.
Το Δ.Σ. αποφάσισε να παραπέμψει τους απεργοσπάστες στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για διαγραφή από τα μητρώα της Ενώσεως, με βάση τη ρητή διάταξη του Καταστατικού που ορίζει σαφώς (άρθρο 7, παρ. 1, περ. ιζ), την υποχρέωση των μελών να πειθαρχούν απόλυτα στις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης για απεργία. 
Το Δ.Σ. δηλώνει τέλος την ικανοποίησή του, που ο πολιτικός κόσμος  συμμεριζόμενος την αγωνία και τα δίκαια αιτήματα του Κλάδου, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΕΣΗΕΑ με αποτέλεσμα η μεγάλη του πλειοψηφία να αποφύγει τις εμφανίσεις σε απεργοσπαστικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: