Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

...και η ΕΣΗΕΑ το πρωί στον Κούλη, το βράδυ (μυστικά) στον υφ. Εργασίας!

Σαν μια ωραία οικογένεια στήθηκαν και φωτογραφήθηκαν, χθες το πρωί, το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ (σύμπραξη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη ...σωτηρία λένε του ΕΔΟΕΑΠ. Του Οργανισμού που με το έτσι θέλω καταργεί η τρόικα με κυβερνητική κλοπή (αφού μόνο έτσι μπορεί ως ΝΠΙΔ) του μοναδικού του πόρου, που αντικαθιστούσε εργοδοτικές και κρατικές εισφορές. Και τι ζήτησαν, αλήθεια από τον Κούλη; Να τα βάλει με την τρόικα μήπως; 
Το βράδυ υπήρξε νέα, αυτή τη φορά μυστική συνάντηση, της προέδρου Μ.Αντωνιάδου (ΝΔ) και του γ.γ. Στ. Καπάκου (ΣΥΡΙΖΑ) με τον υφυπουργό Εργασίας, Τ. Πετρόπουλο (πρώην νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας Συντακτών!!!).
Σε ερώτησή μου προς την κα Αντωνιάδου (όταν βρέθηκα έξω από την ΕΣΗΕΑ, σε συμπαράσταση στους απεργούς πείνας) προς τι η αιφνιδιαστική συνάντηση, η πρόεδρος της Ένωσης απάντησε ότι ο υφυπουργός τους είπε μόνο ότι αναμένει τις απόψεις της τρόικας (...θεσμών τη λέμε τώρα) επί των προτάσεων. Και καλά, βρε Μαρία, ποιους νομίζεις ότι δουλεύεις; Αν σας είπε μόνο αυτό χρειαζόταν να τραβιέστε μέχρι το γραφείο του; Τηλέφωνα δεν υπάρχουν; Λίγη τσίπα έναντι των συναδέλφων δεν βλάπτει.
ΛΑΜΠΡΟΣ Θ. ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: