Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Αντιφασιστική συγκέντρωση στις 18 Σεπτεμβρίου

Copy & Paste: http://www.ertopen.com
Αντιφασιστική συγκέντρωση στις18 ΣεπτεμβρίουΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΝΙΚΑΙΑΣ
Αντιφασιστική συγκέντρωση, Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη, Οδός Παύλου Φύσσα (πρώην Π.Τσαλδάρη), Κερατσίνι, 6μμ
Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!
Στις 18 Σεπτέμβρη κλείνουν δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ο Παύλος Φύσσας στάθηκε μόνος, όρθιος μπροστά στην αγέλη των νεοναζί του Μιχαλολιάκου, για να μην περάσουν στη γειτονιά του, για να υπερασπιστεί τους φίλους του. Η σχεδιασμένη επίθεση οργανώθηκε από το τάγμα εφόδου που είχε σταλεί από τη Νίκαια. Με την παρουσία της Αστυνομίας, ο Ρουπακιάς δολοφόνησε με μαχαίρι στη καρδιά τον Παύλο Φύσσα ενώ τον ακινητοποίησαν άλλοι τέσσερις φασίστες.
Η αντίσταση του Παύλου Φύσσα στους ναζί είναι σύμβολο για το παγκόσμιο αντιφασιστικό κίνημα. Ξεσήκωσε το αντιφασιστικό κίνημα το 2013 και εξανάγκασε τη ΝΔ, που με τους Μπαλτάκους και την ΕΛΑΣ έκανε πλάτες στη Χρυσή Αυγή να διακόψει την ασυλία που τους παρείχε και να στείλει τις πάνω από εκατό(!) υποθέσεις στον εισαγγελέα. Έτσι άνοιξε ο δρόμος για να φτάσουμε στη δίκη της Χρυσής Αυγής στο Κορυδαλλό. Οι μεθοδεύσεις για να πέσει στα μαλακά η ναζιστική συμμορία συνεχίζονται στη δίκη με σκοπό να μην έχει φτάσει καν στο σημείο κατάθεσης των γονιών του Παύλου Φύσσα, εκατό πενήντα μέρες μετά την έναρξη της. Παράλληλα, οι νεοναζί αποφυλακίζονται αφού το δικαστήριο δεν κατάφερε να προχωρήσει κατά τη διάρκεια της προφυλάκισης τους.
Σε τούτη την προεκλογική περίοδο, το αντιφασιστικό κίνημα έβαλε ξανά τη σφραγίδα του στην απόπειρα των χρυσαυγιτών δολοφόνων να ξαναγυρίσουν στο Πειραιά.
Η ματαίωση της κεντρικής «προεκλογικής» φιέστας των νεοναζί της Χρυσής Αυγής την Παρασκευή 11/9 στο Πειραιά και η μετατροπή της Πλατείας Κοραή σε χώρο αντιφασιστικού συλλαλητηρίου και κέντρου αλληλεγγύης στους πρόσφυγες ήταν μια μεγάλη νίκη του αντιφασιστικού και του εργατικού κινήματος. Στις γειτονιές του Πειραιά δεν χωράνε οι φονιάδες του Παύλου Φύσσα. Χωράνε οι πρόσφυγες, είναι καλοδεχούμενοι! Ανεπιθύμητοι είναι οι ναζί της Χρυσής Αυγής!Συνεχίζουμε τη πάλη για να απομονώσουμε τους φασίστες, για να τους πετάξουμε έξω από τις γειτονιές και τη βουλή. Δεν θα τους αφήσουμε να αξιοποιήσουν την ρατσιστική πολιτική της Ευρώπης-φρούριο, χύνοντας ξανά δηλητήριο κατά των μικρών Αϊλάν που πνίγονται στο Αιγαίο.
Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη για να ενισχύσει τους φονιάδες του Παύλου Φύσσα. Είναι ψήφος υπέρ του συστήματος. Δυναμώνει τους εφοπλιστές, για τους οποίους η Χρυσή Αυγή ζήτησε να μην πληρώνουν ούτε ένα ευρώ φόρο. Δυναμώνει τα αφεντικά για λογαριασμό των οποίων έφτιαξε δουλεμπορικό «σωματείο» στη Ζώνη του Περάματος ώστε να σπάσουν τα μεροκάματα.
Θα συνεχίσουμε με τη μεγάλη αντιφασιστική αντιρατσιστική κινητοποίηση στις 25 Σεπτέμβρη, στην Ομόνοια, στις 7μμ. Για να απαιτήσουμε να προχωρήσει η δίκη και να καταδικαστούν ισόβια οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα. Για να βροντοφωνάξουμε ότι οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι. Είναι ώρα να γκρεμιστούν φράχτες και στρατόπεδα συγκέντρωσης .
Προχωράμε στην Αντιφασιστική συνάντηση στις 10-11 Οκτώβρη στην Αθήνα, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ρουφ. Θα οργανώσουμε και θα συντονίσουμε τη δράση για τη δίκη-καταδίκη νεοναζί της Χρυσής Αυγής και τον αγώνα για να ανοίξουν τα σύνορα για τους πρόσφυγες, ενάντια στη ρατσιστική Ευρώπη-φρούριο. Μαζί μας θα βρίσκονται αγωνιστές από το αντιφασιστικό κίνημα και τις κινήσεις αλληλεγγύης στην Αυστρία, τη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Δανία.
Αντιφασιστικό συλλαλητήριο, δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, 25 Σεπτέμβρη, Ομόνοια 7μμ
Στη φυλακή για πάντα οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής
Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες, να γκρεμίσουμε τους φράχτες της Ευρώπης-φρούριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: