Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Την παραίτηση του Δ.Καμμένουν αναμένουν ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ. Για να διευκολύνει την κατάσταση

Copy & Paste: http://news.in.gr
Την παραίτηση του Δ.Καμμένουν αναμένουν ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑΑθήνα
Την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Δικτύων, στην οποία τοποθετήθηκε μόλις πριν από λίγες ώρες, αναμένουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, σύμφωνα με Το Βήμα, προκειμένου να διευκολύνει την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην κυβέρνηση με τα ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια που ανήρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης ο Δ.Καμμένος ζήτησε τον έλεγχο του υπολογιστή του, αλλά και των χειριστών του από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς υποστηρίζει ότι κάποιοι τον χάκαραν.
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, στο θέμα παρενέβη από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνομίλησε με τον Πάνο Καμμένο και του ζήτησε να διερευνήσει την γνησιότητα των tweets.
Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου ανέφεραν πως, αν αυτά είναι αυθεντικά, αυτό δεν μπορεί να συνάδει με τις αξίες και την ηθική της συγκυβέρνησης.
Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ζητήθηκε από τον Πάνο Καμμένο, στη περίπτωση που είναι γνήσια τα tweets, να δει και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του υφυπουργού υπογραμμίζοντας πως τη τελική απόφαση θα τη λάβει ο πρωθυπουργός.
Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: