Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Σοκ στην Καβάλα: Σκύλος κακοποιήθηκε βάναυσα από τον ιδιοκτήτη του. Είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος

Copy & Paste: http://news.in.gr
Καβάλα
Σοκ στην Καβάλα: Σκύλος κακοποιήθηκε βάναυσα από τον ιδιοκτήτη τουΣοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Δήμου Παγγαίου και ολόκληρης της Καβάλας βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και εμφανίζει εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Παγγαίου να κακοποιεί με βάναυσο τρόπο τον ίδιο τον σκύλο του.
Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το paggaionet:
Ο 68χρονος δημοτικός σύμβουλος (της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου) φαίνεται να χρησιμοποιεί ένα ξύλινο μπαστούνι και με αυτό να χτυπάει στο κεφάλι και στο σώμα το σκυλί, που ήταν δεμένο στην αυλή του σπιτιού του.
Στο βίντεο, το ζώο φαίνεται να σφαδάζει από τον πόνο και τον 68χρονο να το βρίζει και να του φωνάζει «φάτο», θέλοντας προφανώς να το αναγκάσει να φάει φαγητό, που δεν ήθελε.
Στο σημείο της κακοποίησης σπεύδουν τρεις γυναίκες που σταματούν την κακοποίηση του σκυλιού, αποτρέποντας τον 68χρονο να το χτυπάει.
Το σκυλί φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι και μεγάλο αιμάτωμα στην περιοχή του ματιού, ενώ ο κτηνίατρος που το εξέτασε είπε πως το σκυλί είναι τρομοκρατημένο.
Ο 68χρονος συνελήφθη στην Τοπική Κοινότητα Μελισσοκομείου του Δήμου Παγγαίου από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης, ύστερα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του για την κακοποίηση του σκυλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: