Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Καμμένος, τα social media και ένα βιογραφικό να!

Copy & Paste by  •   
kammenos-dimitris
Οι χρήστες του twitter παραίτησαν σε χρόνο ρεκόρ τον Δ.Καμμένο(ως @portaporta) γιατί βρήκαν σε χρόνο ρεκόρ για τι ακριβώς πρόκειται. Τώρα ο Γιάννης Σιάτρας σε ελάχιστο χρόνο βρήκε το βιογραφικό του και το συσχέτισε με την πραγματικότητα. Το αποτελέσμα είναι απολαυστικό. Και πράγματι σε αυτή τη χώρα είσαι ότι δηλώσεις. Ακόμη και για τους κυβερνητικούς μηχανισμούς που προφανώς δεν ελέγχουν βιογραφικά και στηρίζονται σε κάθε είδους άλλες συστάσεις. Γιατί τι άλλο να σκεφθούμε διαβάζοντας το …να ένα μεγάλο βιογραφικό….
ΔΗΜ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ …ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ!!!! – Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!
Του Γιάννη Σιάτρα
Ψάχνω που λέτε να βρω τί είναι και τί έχει σπουδάσει αυτός ο Δημήτρης Καμμένος που ο Πρωθυπουργός τον διόρισε Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Κατ’ αρχάς έψαξα και βρήκα τις αρμοδιότητες του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Τρελάθηκα λέμε! Ένα σωρό πράγματα κάνει! Εποπτεύει σε αναρίθμητους δημόσιους οργανισμούς, είναι επικεφαλής των μεταφορών, των ταχυδρομείων, των τηλεπικοινωνιών, του Σώματος Ελεγκτών, της οδοποιϊας και πολλά, πάρα πολλά άλλα. Νοιώθω θαυμασμό και δέος για τον άνθρωπο που κάνει αυτή τη δουλειά. Θα πρέπει να είναι ένας σοφός υπεράνθρωπος!
Μετά, έψαξα να βρω το βιογραφικό του άνδρα στον οποίο ο Πρωθυπουργός ανέθεσε όλα τα παραπάνω, τα οποία παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή ημών, των ασήμαντων κοινών θνητών. Ευκολάκι ήταν! Το βρήκα σε δευτερόλεπτα. Το διάβασα όμως και ψάρωσα ρε σεις!
Μα τί είναι αυτός! Είναι όντως υπεράνθρωπος!

Έχει σπουδάσει λέει στο Τμήμα Διοίκησης και Επιχειρήσεων του Αμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών και έχει εξειδίκευση στα Οικονομικά και Στρατηγική Επικοινωνία σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία! Μπράβο του! Τέλειος!
http://politicalpedia.eklogika.gr/…/%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%…/
Όμως, διαβάστε και τ’ άλλα! Έχει λέει, μεγάλη εμπειρία στα διεθνή τραπεζικά, στην επιχειρησιακή μελέτη και ανάλυση επενδύσεων καθώς και στον έλεγχο συμβάσεων χρηματοδοτήσεων.
Σήμερα, κατέχει την θέση του Προέδρου και Δντος Συμβούλου στον Όμιλο Εταιριών Think Big, με έδρα την Αθήνα και γραφεία σε Μάλτα, Τίρρανα, Λονδίνο, Κύπρο, Ντουμπάι και Ντόχα. Ο Όμιλος με εταιρίες του όπως η Politics Global Com, η AWG TAG Athens δραστηριοποιείται στην Στρατηγική Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις/Διαφήμιση, Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων σε Ενέργεια, Υγεία, ΜΜΕ, Εξαγορές και Συγχωνεύσεις εταιριών, αναδιαρθρώσεις χρεών αλλά και στην μεταφορά χρηματοοικονομικής τεχνογνωσίας.
Προγενέστερα έχει διατελέσει αντιπρόεδρος Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην εταιρία Lobbying, Cassidy & Associates/ Washington, DC με έδρα την Αθήνα. Έχει επίσης διατελέσει εκτελεστικός Δντης στην American Express Intl ενώ έχει συνεργαστεί σε διεθνή χρηματοδοτικά έργα αλλά και την έκδοση εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών εργαλείων, με τις διεθνείς τράπεζες CALYON, BERENBERG, Standard Chartered και τον χρηματοπιστωτικό οίκο Tradition/Geneva.
Δε γράφω άλλα, επειδή θα νιώσετε ασήμαντοι, όπως ένιωσα και γω. Λέμε και μεις ότι σπουδάσαμε και δουλέψαμε στη ζωή μας, αλλά ούτε με το μικρό δακτυλάκι του Καμμένου δε συγκρινόμαστε…
Ο άνθρωπος είναι εξπέρ στις δημόσιες σχέσεις! Το αποδεικνύει καθημερινά άλλωστε με τη δράση του στα σόσιαλ μίδια! Μαθαίνει τους άλλους -και πληρώνεται γι’ αυτό, θα πρέπει να τους “σφάζει” λέμε!- πώς να διαπρέπουν και να παίζουν στα δάκτυλα την κοινή γνώμη! Τους μαθαίνει πολιτική επικοινωνία. Φτιάχνει υπουργούς και ανεβοκατεβάζει Κυβερνήσεις ο άνθρωπος. Παντού λέμε! Στην Αθήνα, τη Μάλτα, στο Λονδίνο, στη Ντόχα, στο Ντουμπάι και δε συμμαζεύεται!
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ψάρωσα όταν το διάβαζα;
Είπα να μπω να δω και κανένα site από κάποια από τις εταιρίες του …Ομίλου Εταιριών αυτού του σπουδαίου άνδρα. Όμως, ή ο ΟΤΕ μου έκοψε το ίντερνετ την ώρα που έψαχνα, ή είμαι ανίκανος να γκουγκουλάρω, ή κάτι άλλο συμβαίνει. Και αυτό επειδή δε βρήκα τίποτα!
Ο όμιλος δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας, επενδυτικών σχέσεων, lobbying κλπ κλπ κλπ, φαίνεται να μην έχει site. Δουλεύουν στα κρυφά. Και για να τους βρει κανείς, πρέπει να είναι μυημένος στα πράγματα… Επειδή, δε θα βρει πουθενά εταιρία Think Big (θα βρει μία στο Kansas των ΗΠΑ και μία στην Πάτρα, πίσω από τα ΚΤΕΛ – χωρίς site αλλά με πέιτζ στο φέισμπουκ). Στον κατάλογο εταιριών δημοσίων σχέσεων (κάτι σαν τον Χρυσό Οδηγό του κλάδου), αν κάποιος ξέρει να ψάχνει βρίσκει μία Politics Global Com στο Χαλάνδρι, χωρίς πολλά στοιχεία. ( http://www.epr.gr/company/13249/ ). Η τελευταία δραστηριότητες της εν λόγω εταιριάρας φαίνεται να είναι γύρω στο 2010 (αν ο κατάλογος είναι σωστά ενημερωμένος). Από ένα email που υπάρχει, υποθέτει ότι το site βρίσκεται στη διεύθυνση www.politicspr.gr. Όμως, πριτς! Δε λειτουργεί! Τέλος, υπάρχει και μία AWG TAG Athens, διαφημιστική (;), στην ίδια διεύθυνση στο Χαλάνδρι, και πάλι χωρίς δικό της site, ή άλλα στοιχεία (τα μόνα στοιχεία που μπορεί κάποιος να βρει ειναι από ένα site που σου δίνει το ΑΦΜ http://www.greekafm.com/afm/997787706 )
Σ’ αυτή τη χώρα είσαι ό,τι δηλώσεις. Δηλώνεις προεδράρα ενός παγκόσμιου πολυεθνικού ομίλου εταιριών επικοινωνίας, χωρίς να ξέρεις να μιλήσεις και χωρίς να μπορείς να μαζέψεις τον εαυτό σου από αυτά που καθημερινά γράφει στα μίδια. Και μετά σου φταίνε οι χάκερς και οι …15 συνεργάτες.
Όμως, δε φταίει ο τυπάκος. Εμείς φταίμε που τώρα θα τον έχουμε να τον πληρώνουμε και να ψηφίζει νόμους για μας. Ντροπή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: