Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά την κατακραυγή: Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Υποδομών Δ. Καμμένος (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!)

Copy & Paste: http://left.gr
Mετά το σάλο που προκάλεσαν οι αντισημιτικές και ρατσιστικές αναρτήσεις του, ο υφυπουργός Υποδομών Δ. Καμμένος υπέβαλε την παραίτησή του για να υπάρξει όπως αναφέρει «ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης»
Την παραίτηση του υπέβαλε ο υφυπουργός Υποδομών Δ. Καμμένος για να υπάρξει όπως αναφέρει «ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης». 
«Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών έλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα», σημείωσε σε δήλωσή του ο Δ. Καμμένος.
Όπως εξήγησε, το προηγούμενο δελτίο τύπου είναι σε πλήρη ισχύ.
«Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ’ αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει», κατέληξε ο κ. Καμμένος.
Νωρίτερα: Π. Καμμένος: Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας, ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτησή του

Δεν υπάρχουν σχόλια: