Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ «ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ». ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ (video)

Copy & Paste: http://iskra.gr
(Κυρ. 20/9/15 - 10:35, 12:40)
Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ''ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ''ΟΧΙ'' ΞΑΝΑ'' !
M. ΓΛΕΖΟΣ: «ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ»
----------------------------------------------------------------------------000000000000000000000000aaaashmaia
Ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Παναγιώτης Λαφαζάνης ψήφισε σήμερα στις 9 το πρωί σε σχολικό συγκρότημα της Β' Περιφέρειας Πειραιά και συγκεκριμένα στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού. Αμέσως μετά την ψηφοφορία έκανε την ακόλουθη δήλωση στους δημοσιογράφους:
«Για μας προτεραιότητα σε αυτές τις εκλογές έχει η νεολαία της πατρίδας μας. Η νεολαία καλείται σήμερα να πει ένα μεγάλο ΟΧΙστην αποχή από τις κάλπες, στην απογοήτευση, στο "όλοι το ίδιο είναι".
Γιατί και τα τρία αυτά οδηγούν και φέρνουν μνημόνια και λιτότητα. Σήμερα καλούμαστε όλοι να πούμεένα μεγάλο ΟΧΙ ξανά και στα μνημόνια και στη λιτότητα.
Για να μην ξενιτεύονται οι νέοι και οι νέες μας για να επιβιώσουν. Για να μπορούν να βρουν δουλειά στον τόπο μας, στην πατρίδα μας».
MΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ: «ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ»
Στο 85ο Δημοτικό Σχολείο στο Βοτανικό ψήφισε το πρωί της Κυριακής ο Μανώλης Γλέζος. «Οι εκλογές σήμερα είναι καθοριστικές για την πορεία του τόπου» δήλωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας, τονίζοντας πως «αυτός που ψηφίζει, απαιτεί και αξιώνει να εφαρμόζονται οι αποφάσεις του ίδιου του λαού».
«Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό, ανήκουν στο λαό και ασκούνται από τον λαό. Αυτό είναι ένα αξίωμα αιώνων. Σήμερα κρίνεται ακριβώς αυτό το θέμα. Τι καλείται να κάνει ο ψηφοφόρος; Να ψηφίσει το παλιό το καθεστώς, όπου αποφάσιζαν χωρίς να τον ρωτούν; Αυτός που ψηφίζει, απαιτεί και αξιώνει να εφαρμόζονται οι αποφάσεις του ίδιου του λαού. Γι αυτό οι εκλογές σήμερα είναι καθοριστικές για την πορεία του τόπου» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ 
Ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε το ακόλουθο σχόλιο:  
«Αποτελεί ντροπή και εμπαιγμό των πολιτών ότι η κυβέρνηση με ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν εξασφάλισαν την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων από τα διόδια, προκειμένου να διευκολύνουν την μετακίνηση των πολιτών για να ψηφίσουν. Προφανώς Κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν ενδιαφέρονται να ψηφίσουν οι πιο φτωχοί πολίτες, αφού είναι τα μεγάλα θύματα των μνημονίων τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: