Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΕ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Copy & Paste: http://iskra.gr
(Σαβ. 19/9/15 - 16:42)
ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩΣΑΝ Ο Μ. ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
----000nikaia
Βίντεο με τις δηλώσεις του Παν. Λαφαζάνη στη Νίκαια
Στη Νίκαια βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος συνομίλησε με στελέχη και υποψήφιους βουλευτές της ΛΑΕ, σε γνωστό στέκι της περιοχής.
«Οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες για τον τόπο μας» είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και πρόσθεσε: 
«Είναι πρώτα πρώτα εκλογές για τη νεολαία, την οποία θέλουμε να στηρίξουμε ώστε να μην ξενιτεύεται για να βρει δουλειά. Η νεολαία πρέπει να δώσει το παρόν στην αυριανή ψηφοφορία. Η αποχή ισοδυναμεί με μνημόνια και λιτότητα που είναι ταφόπλακα για την Ελλάδα. Η μάχη συνεχίζεται μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες. Δίνουμε την μάχη αυτή με εντιμότητα, ήθος και υψηλές αξίες. Με συνέπεια, αγωνιστικότητα, αντίσταση. Δεν υποχωρούμε, δεν προδίδουμε δεν παραιτούμαστε.»
Το «παρών» έδωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Μανώλης Γλέζος, καθώς και στελέχη και πρώην βουλευτές της ΛΑΕ, όπως ο Στάθης Σταυρόπουλος, Κώστας Ησυχος, Νάντια Βαλαβάνη, Δημήτρης Στρατούλης, Βασιλης Πριμικήρης, Μάνια Μπαρζέφσκι, Αντώνης Νταβανέλος και ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου.
Ξεχώρισε η στιχομυθία μεταξύ του κ. Λαφαζάνη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όταν έφθασε η τελευταία.
«Νομισματοκοπείο πήγες;» τον ρώτησε καθώς τον χαιρετούσε. Και ο κ. Λαφαζάνης απάντησε: «Από εκεί έρχομαι»...
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Τζιουζέπε Πέντα δήμαρχος της πόλης Γκόγια Τάουρο της Καλαβρίας που εξέφρασε την στήριξη του στην Λαϊκή Ενότητα και δήλωσε «ότι αυτό που γεννήθηκε στην Ελλάδα μπορεί να γεννηθεί και στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: