Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Κάλεσμα ΛΑ.Ε για τα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: Ο λαός θα τσακίσει το φασισμό

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο, την Παρασκευή το απόγευμα, στο Κερατσίνι
Την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής.
Δεν ξεχνάμε τη δράση της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, τις δολοφονίες μεταναστών όπως ο Σαχζάντ Λουκμάν, τις εκατοντάδες επιθέσεις και τραυματισμούς πολιτών και μεταναστών, ακριβώς αυτά για τα οποία σήμερα κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Προσπαθούν να παρουσιαστούν ως δήθεν νόμιμο κόμμα που διώκεται άδικα από το κατεστημένο, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια συμμορία τραμπούκων και νοσταλγών του ναζισμού.
Δεν ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή έδρασε σαν τσιράκι και μπράβος των εργοδοτών και των βιομηχάνων, στήριξε τα συμφέροντα των εφοπλιστών, έφτιαξε εργοδοτικά σωματεία και υποστηρίζει ανοιχτά την παραμονή στη φυλακή της ευρωζώνης.
Δεν ξεχνάμε ότι βασικός στόχος της Χρυσής Αυγής είναι οι φτωχοί, οι κατατρεγμένοι, οι αγωνιστές και οι οργανώσεις της Αριστεράς και του λαϊκού κινήματος. Είναι δύναμη ανοιχτά συστημική
Γι’ αυτό και καλούμε τους εργαζομένους και τη νεολαία να μαυρίσουν τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές, μαζί με τα άλλα μνημονιακά κόμματα και να διώξουν το φασισμό από τις γειτονιές, τα σωματεία και τα σχολεία.
Ο λαός έχει και μνήμη και γνώση. Πολέμησε το ναζισμό. Σήμερα θα πολεμήσει και τα μνημόνια και το φασισμό.
Την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη καλούμε κάθε δημοκράτη πολίτη στη συγκέντρωση μνήμης και αντιφασιστικού αγώνα που οργανώνουν αντιφασιστικές κινήσεις στις 6 μμ στο σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: